Jubileum

Zaterdag 21 januari

De feestelijke opening van het jubileumjaar! De foyer en de grote zaal waren feestelijk versierd door de jubileumcommissie.

De opening ’s avonds werd buiten muzikaal en feestelijk ingeluid door de Hegemer dekdweilers en alle gasten werden  hartelijk onthaald met koffie en een stukje oranjekoek.
De voorzitter van de jubileumcommissie Ronald Postma heette wethouder Marianne Poelman, stadsdichter Henk van der Veer, het Spil bestuur en alle aanwezigen welkom. Een speciaal welkom was er voor de heer Jos Jaspers een van de eerste oprichters van de wijkvereniging. Hij werd bedankt voor de vele jaren inzet en kreeg een mooi bos bloemen en een warm applaus.

Wethouder Marianne Poelman opende het jubileumjaar, Coby Volberda blikte terug op 50 jaar wijkvereniging en Henk van der Veer praatte op geheel eigen wijze over de “wiek Tinga” en het sociale en actieve gebeuren in onze wijkvereniging. Stadsomroeper Jan Sjoerd de Vries praatte het geheel aan elkaar.
Na het ceremoniële deel was het tijd voor een hapje en een drankje, dit alles muzikaal opgeluisterd door onze eigen DJ Jan Willem Brink.

Al met al was het een geslaagd feest.

Zaterdag 28 januari

De kinderdisco werd weer goed bezocht. Was als vanouds weer een feestje voor de jeugd.

Zaterdag 11 februari Pubquiz

Er waren 14 groepjes van 4 personen, een mooi aantal. De foyer was feestelijk versierd. Onze DJ Jan Willem Brink verzorgde het geluid en de pubmuziek.
De voorzitter van de jubileumcommissie Ronald Postma heette iedereen welkom en opende de pubquiz die geleid werd door quizmaster Redmar Postma.
Er waren 6 categorieën met 10 vragen. Door de deelnemers werd fanatiek gestreden. De scores lagen dan ook redelijk dicht bij elkaar.

De uitslag:  1e Prijs          –              Team Klavertje 4             47 punten
2e Prijs          –              Bar & Broos                     45 punten
3e Prijs          –              De Bakkertjes                  42 punten

De winnaars kregen een mooie prijs.

Al met al was het een geslaagde avond. De deelnemers waren zeer enthousiast en hopen dat de pubquiz een vervolg krijgt.
De jubieumcommissie bedankt alle barmedewerkers die 21 januari en 11 februari fantastisch werk hebben verricht . Chapeau!!
Men ziet nu maar weer dat vrijwilligers zo belangrijk zijn om onze vereniging draaiende te houden!

Geef je op als barmedewerker!!   kantine@despilsneek

ZATERDAG 11 MAART OPTREDEN VAN NANCY EN DE SINATRAS!!
AANVANG 20.00 UUR ZAAL OPEN OM 19.30 UUR ENTREE GRATIS!!
MIS HET NIET!! KOMT ALLEN!!

https://nancyandthesinatras.nl/

Met vriendelijke groet namens de jubileumcommissie,

Ronald Postma